Contact

M&R Claushuis B.V.
Industrieterrein Trekkersveld
Nijverheidsweg 26
NL-3899 AH Zeewolde
Netherlands

Tel. +31 (0)36 - 522 2800
Fax: +31 (0)36 - 522 2564
Neem contact op!


Batterijen


Batterijen zijn een belangrijke manier van energieopslag en worden wereldwijd gebruikt.De levensduur van batterijen is echter niet oneindig en zullen dan ook verwijdert moeten worden.

Voor de verwijdering van batterijen gelden in Europa een aantal belangrijke voorschriften.Dit omdat de ze waardevolle grondstoffen bevatten, waarvan sommige echter schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu als ze uiteindelijk in het huishoudelijk afval terecht komen.

De recycling van batterijen is dan ook bedoeld om het milieu te sparen en de terugkeer van de recyclebare fracties uit batterijen te waarborgen.

M&R Claushuis werkt al jaren samen met een aantal batterij inzamelingssytemen zowel in Nederland als in het buitenland. De ingezamelde gemengde gebruikte batterijen worden op centrale locaties gesorteerd.

Op onze locatie in Zeewolde verwerken wij de uitgesorteerde knoopcelbatterijen. Deze afvalstroom bevat kwik en word door M&R Claushuis op een professionele en milieuvriendelijke wijze verwerkt. Zodra we deze afvalstroom zorgvuldig hebben behandeld worden de secundaire grondstoffen en producten verkregen in onze recycling processen, teruggeleverd aan onze klanten voor gebruik in de productie van nieuwe producten. 

M&R Claushuis B.V. is officiële partner van Stibat.