U bevindt zich hier:

Contact

M&R Claushuis B.V.
Industrieterrein Trekkersveld
Nijverheidsweg 26
NL-3899 AH Zeewolde
Netherlands

Tel. +31 (0)36 - 522 2800
Fax: +31 (0)36 - 522 2564
Neem contact op!WELKOM


M&R Claushuis BV is uw partner in metalen. Wij leveren primaire metalen en metaal producten en verzorgen inzameling en verwerking van secundaire grondstoffen en metaalhoudende afvallen en residuen.

Opgericht in 1991, zijn wij een begrip geworden in de wereld van complexe metalen en materialen. Sindsdien hebben wij duizenden tonnen materiaal uit alle delen van de wereld naar de beste verwerkingslocaties getransporteerd en tegelijkertijd vele klanten van de noodzakelijke grondstoffen voorzien. 

Onze activiteiten bestaan uit het uit voorraad leveren van grondstoffen voor de metaal verwerkende industrie. Niet alleen de op de LME verhandelde metalen zoals tin, lood en koper, maar ook de niet zo voor de hand liggende metalen als antimoon, bismut, indium en selenium. Ook een compleet scala aan soldeerproducten in staven en draad wordt uit voorraad geleverd. Verder produceren wij loodproducten voor o.a. de scheepsbouw en de nucleaire industrie. Tevens zijn wij Europa’s grootste producent van Dentaal kwik.


Onze faciliteiten in Zeewolde beslaan ruim 8.000 m2 met de meest moderne installaties voor productie en verwerking. Vloeistof dichte vloeren, waterzuiveringsinstallatie, onderdrukruimtes etc. etc. Alle onderdelen van het bedrijf voldoen aan de strengste eisen die de overheid aan ons stelt op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. HSE komt bij ons ten alle tijden op de eerste plaats.